Blog

de laatste loodjes

Geplaatst op 5 mei, 2015 om 10:50

Volgende maand is het alweer zover, het EXAMEN massagetherapie. Brrr het wordt weer spannend. Nu wordt het toch echt tijd om nog een paar weken keihard te studeren en te oefenen op school. Gelukkig heb ik nog een ruime week vakantie; ik kan in de zon op het strand immers ook best leren....:lol:

Inmiddels in mijn eigen praktijkje al een aantal hele mooie resultaten geboekt met bindweefselmassage. Zeker bij langer bestaande klachten absoluut de moeite van het proberen waard! Bindweefsel zit bijna overal in ons lichaam en reageert het beste op beweging ( dan wordt er aan het bindweefsel getrokken). Op stress en weinig beweging reageert bindweefsel heel slecht, het wordt "droog"en glijdt niet goed meer. Dat kan allerlei klachten geven op hele andere plaatsen dan je zou verwachten. Dus kijk niet raar op als je voor een behandeling komt vanwege aanhoudende klachten van je hamstrings bijvoorbeeld en ik ga eerst je rug behandelen! Daar vind ik namelijk de eerste verschijnselen van bindweefsel specifieke veranderingen!

Dus: heb je langer bestaande (pijn-)klachten en wil het maar niet overgaan? Maak gewoon eens een afspraak en kijk daarna of het beter gaat.

Ik hoop dat jullie allemaal voor me duimen in juni (de exacte datum is nog niet bekend). Tot ziens bij KRBodywork!


Groetjes en op naar een gezonde, blessure- en pijnvrije zomer!

Karin

Categorie├źn: Geen